Siirry sisältöön
Varastokirjasto, Päivärannantie 10, 70420 KUOPIO | Puh. 0294 117 600 (vaihde), 0294 117 680 (kaukopalvelu)

Kysely kirjastoille

Oikein hyvää alkanutta syyskautta! Varastokirjaston syksy on alkanut hyvissä merkeissä: käsittelyä odottavaa aineistoa on varastossa mukavasti ja sen käsittelyajan suhteen olemme ajantasaisia. Syksyn myötä katse kohdistuu myös hieman pidemmälle tulevaisuuteen.

Toimitilamme vaativat peruskorjausta ja myös aineistohyllyt täyttyvät muutaman vuoden sisällä, niinpä Varastokirjastossa on käynnistetty toimitilojen remontoinnin suunnitteluhanke. Sen vetäjä on Senaatti-kiinteistöt ja Varastokirjasto osallistuu erityisesti toiminnan ja aineiston varastoinnin tilojen suunnitteluun. Uutta tilaa varten kaikki mahdollinen tulevaisuuden näkymistä saatava tieto on tarpeen.

Tästä syystä lähestymme kirjastoja kyselyn merkeissä. Millaisia siirtotarpeita eri aineistotyypeille arvioitte kirjastossanne olevan lähivuosina ja jopa vuosikymmeninä? Onko tarve siirtää joitakin uusia aineistotyyppejä Varastokirjastoon? Nämä asiat kiinnostavat meitä kovasti, että saisimme hyvin toimivat tilat tulevien vuosien/vuosikymmenien käyttöön.

Toivomme, että lähetätte yhden organisaatiokohtaisen vastauksen 30.9.2021 mennessä oheisesta linkistä avautuvaan kyselyyn.

Lämmin kiitos vastauksistanne!